top of page

"Jóvenes que viajan": Taula rodona

"A tomar por mundo" per José Pablo García i María José Morón 

11/11/2013 - 23/07/2014

 

 

José Pablo García i María José Morón han compartit la seva experiència amb els alumnes de Periodisme, durant la IV Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura.

 

Farts de la situació en què els va deixar la crisi i dels abusos a la feina, la jove parella de periodistes va decidir deixar-ho tot i anar a voltar pel món. Van prendre aquesta atrevida decisió, després de fer comptes i veure que els sortia més econòmic donar la volta al món que quedar-se a casa amb els  braços creuats.

 

Durant l’acte, també van presentar El Club de l’Aventura: un nou projecte de viatges ‘low cost’ que té l’objectiu de viatjar en grup de forma econòmica i especial. Segons expliquen, el club està obert a tothom i com més persones s’hi uneixin més econòmics surten els viatges.

Convertir un moment en una oportunitat

“Convertiu la crisi en oportunitat, l’impossible és possible”, diu García als futurs periodistes, encoratjant-los a fer allò que desitgin sense por, per tal d’aconseguir ser feliços.

"Vive y late" per Victor Hugo Espejo

 

Conèixer a gent per explicar una història

Victor Hugo Espejo, impulsor de Vive y late, va participar com a ponent a l’Aula Magna dela UAB, durant la IV Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura.

 

Espejo va presentar el seu darrer projecte ‘Vive y late’, segons ell “un intent de fer una sèrie diferent que expliqui el món viatjant d’una manera innovadora”. Es tracta d’un projecte documental basat en diferents curts, separats per temporades i capítols, que expliquen una història a partir del contacte amb la gent.

 

De moment, ‘Vive y late’  ha fet pública la seva primera temporada que està ambientada a Brasil i consta de cinc capítols; la presentació, Chapada Diamantina, Sao Paulo, Río de Janeiro i Agraïments.

"Espadas al fin del mundo" per Ángel Miranda

 

No arrepentir-se de les oportunitats que es plantegen

Ángel Miranda va parlar del seu llibre i la seva aventura en vaixell per l’oceà Atlàntic, a la IV Jornada de Comunicació, Viatges i Aventura.

 

Va presentar Espadas al fin del mundo, la seva darrera obra juntament amb Juan Aguilera. Es tracta d’un ‘crowdfunding’ d’un còmic que narra els enfrontaments de Cagayán entre soldats castellans i pirates japonesos l’any 1582, al nord de les Illes Filipines.

 

L’autor ha pogut dur a terme aquest projecte gràcies als mecenes de la pàgina Verkami. Per fer possible el còmic Miranda i Aguilera demanaven un pressupost de 4.500€, però la gran rebuda del seu projecte ha fet que aconsegueixin un total de 20.770€.

 

Miranda també ha compartit les seves experiències navegant en un vaixell per l’oceà Atlàntic amb els alumnes del grau de Periodisme de la UAB. El guionista assegura que el millor del vaixell van ser les persones que va conèixer i encoratja als estudiants a atrevir-se amb les oportunitats que se’ls plantegen, ja que no se sap què poden suposar.

Presentació del còmic

© 2023 por Galería Misión. Creado con Wix.com 

Av. Los Rosales 122, 28021, Madrid.

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
bottom of page